GBK

Het doel van Stichting Dorpsvervoer GBK is het verzorgen van vervoer op maat zodat inwoners kunnen deelnemen aan activiteiten en plaatsen kunnen bezoeken die belangrijk voor hun zijn. Deelnemen aan sociale activiteiten in een brede zin is de achterliggende gedachte. Zo kunnen mensen langer in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.

Voor wie is het bedoeld?

Het vervoer is bedoeld voor inwoners van Grashoek, Beringe en Koningslust, die niet meer zelf in hun vervoer kunnen voorzien of die niet zelfstandig kunnen reizen met ander openbaar vervoer. Dit geldt niet alleen voor ouderen maar voor alle inwoners, als openbaar vervoer op maat niet beschikbaar is.

Vervoer is alleen mogelijk binnen de gemeente Peel en Maas.

Omdat we geen concurrent willen zijn van regulier openbaar vervoer rijden we niet naar bestemmingen waarvoor Arriva een verbinding heeft, zoals het ziekenhuis in Venlo.

Wanneer kunt u vervoerd worden?

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur gebruik maken van het vervoer van het GBK. Omdat het vervoer door vrijwilligers gebeurt, is op zaterdag, zondag en feestdagen geen vervoer mogelijk.

Reserveren:

Bel of mail de planner minimaal één dag van tevoren tussen 08.30 en 10.30 uur om uw rit te reserveren.

  • Telefoonnummer: 06-14 95 61 70
  • E-mail: dorpsvervoergbk@gmail.com
  • Bijdrage: € 1,50 voor een enkele rit. (Voor mensen die naar de dorpsontmoeting gaan wordt de bijdrage verrekend via de dorpsontmoeting)